Welzijn, tevredenheid
en sociale veiligheid monitoren

Eenvoudig, flexibel en gebruikersvriendelijk

De Evalytics Monitor is ontwikkeld om het welzijn van leerlingen en studenten, de tevredenheid van medewerkers en de (sociale) veiligheid in het Nederlandse onderwijs te meten. De Monitor brengt de stand van zaken in kaart door periodiek online vragenlijsten aan te bieden. Op deze manier ontstaat een betrouwbaar real-time beeld van de welzijns- en veiligheidssituatie in de instelling. De resultaten van de Evalytics Monitor worden in heldere overzichten gebundeld.

Hoger beroeps onderwijs
en universiteiten

De druk op het welzijn van studenten neemt toe. Veel studenten hebben last van psychische klachten. Zicht op hun situatie is dus belangrijk.

Primair en middelbaar (beroeps)onderwijs

Verbeter de kwaliteit van interne opleidingen door flexibel en formatief te evalueren, maak en deel overzichtelijke rapportages en bespaar kosten.

Bedrijven en
andere organisaties

Voldoen de training, faciliteiten en trainer aan de eisen van jouw trainingsbureau? Stel evaluaties geheel naar wens samen, bekijk en deel direct de resultaten.

Hoe werkt het?

real-time vinger aan de pols

Deelnemers ontvangen periodiek per e-mail een uitnodiging om online een vragenlijst in te vullen. Indien nodig ontvangen ze notificaties om ze hier aan te herinneren. De vragen kunnen op desktop en mobiel ingevuld worden. Antwoorden worden automatisch verzonden.

Beste deelnemer, we nodigen je uit deze evaluatie in te vullen.

Direct overzichtelijke resultaten

Snal verbanden leggen en problemen aanwijzen

De resultaten van de Evalytics Monitor worden in heldere overzichten gebundeld. Onderwijsinstellingen kunnen deze (anonieme) gegroepeerde resultaten gebruiken om verbanden te leggen en vroegtijdig de juiste beleidskeuzes te maken. Om specifieke problemen gemakkelijker te identificeren kunnen de resultaten ook op groepsniveau bekeken worden.

Gemakkelijke implementatie

Altijd en overal beschikbaar,
veilig en up to date

De Evalytics Monitor wordt als ‘software as a service’ aangeboden. Studenten, docenten en managers kunnen inloggen met hun eigen hogeschool- of universitaire accountgegevens. De Evalytics Monitor kan gekoppeld worden aan systemen als Canvas, Osiris of Magister zodat het handmatig invoeren van docenten, studenten en groepen niet meer nodig is.

Veilig en compliant

Beveiligde omgeving, versleutelde verbindingen

De Evalytics Monitor voldoet aan alle richtlijnen van de AVG. De privacy van deelnemers wordt altijd gewaarborgd. Deelnemers evalueren 100% anoniem en hebben geen inzicht in de resultaten.

Interesse? Boek een demo!

Boek direct een vrijblijvende demo waarbij je alles te weten komt over Evalytics en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Of neem contact met ons op!

Liever bellen of mailen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.