Snel tevredenheid
van medewerkers meten

Eenvoudig, flexibel en gebruikersvriendelijk

De Evalytics Monitor is ontwikkeld om het welzijn van studenten, de tevredenheid van medewerkers en de sociale veiligheid in het Nederlandse onderwijs te meten. De Monitor brengt de stand van zaken in kaart door periodiek online vragenlijsten aan te bieden. Op deze manier ontstaat een betrouwbaar real-time beeld van de welzijns- en veiligheidssituatie in de instelling. De resultaten van de Evalytics Monitor worden in heldere overzichten gebundeld.

Hoe werkt het?

real-time vinger aan de pols

Deelnemers ontvangen periodiek per e-mail een uitnodiging om online een vragenlijst in te vullen. Indien nodig ontvangen ze notificaties om ze hier aan te herinneren. De vragen kunnen op desktop en mobiel ingevuld worden. Antwoorden worden automatisch verzonden.

Direct overzichtelijke resultaten

Geschikt voor Onderwijsinspectie

De resultaten van de Evalytics Monitor worden in heldere overzichten gebundeld. Onderwijsinstellingen kunnen deze (anonieme) gegroepeerde resultaten gebruiken om verbanden te leggen en vroegtijdig de juiste beleidskeuzes te maken. De Evalytics Monitor kan ook gebruikt worden voor de verplichte jaarlijkse tevredenheidsmeting en Monitor Veiligheidsbeleving van de Onderwijsinspectie.

Gemakkelijke implementatie

Altijd en overal beschikbaar, veilig en up to date

De Evalytics Monitor wordt als ‘software as a service’ aangeboden. Studenten, docenten en managers kunnen inloggen met hun eigen hogeschool- of universitaire accountgegevens. De Evalytics Monitor kan gekoppeld worden aan Magister zodat het handmatig invoeren van docenten, studenten en groepen niet meer nodig is.

Veilig en compliant

Beveiligde omgeving, versleutelde verbindingen

De Evalytics Monitor voldoet aan alle richtlijnen van de AVG. De privacy van deelnemers wordt altijd gewaarborgd. Deelnemers evalueren 100% anoniem en hebben geen inzicht in de resultaten.